Ul.Prostějovská - dezolatný stav chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 07. mája 2013

Stav chodníka ohrozujúci zdravie na ul.Prostějovskej č.40 až 56 komentár nepotrebuje, stačí sa po ňom prejsť !!!

10. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
17. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu vo veci dezolátneho stavu chodníka na Prostějovskej ulici č. 40 – 60 na Sídlisku III zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/ 4007 Vám zasielame nasledujúcu odpoveď.

Mesto Prešov eviduje zlý stavebný stav chodníka na Prostějovskej ulici č. 40 – 60, ktorý si vyžaduje súvislú údržbu. Vrchný kryt chodníka je po životnosti, dochádza k jeho rozpadu a na niektorých miestach vrchný kryt chýba. Požiadavku na realizáciu súvislej údržby postúpime na odsúhlasenie Výboru v mestskej časti č. 1 (ďalej len VMČ č. 1), ktorý rozhoduje o použití finančných prostriedkov na súvislú údržbu miestnych komunikácií na území VMČ č. 1. Po odsúhlasení požiadavky VMČ č. 1 zabezpečíme súvislú údržbu chodníka.

Ďakujeme Vám za doručený podnet, ktorým ste poukázali na konkrétny nedostatok, a tým ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
20. máj 2013

peto

Dá sa to aj bez zdĺhavej byrokracie ! Stačí mať v bytovom dome poslanca MsZ a ministerského hovorcu a chodník aj s obrubníkmi sa rekonštruuje ! Prešov - ul.M.Nešpora č. ... až č. ...
08. jún 2013

petp

STÁLE NIČ NOVÉ POD SLNKOM !!! A ten chodník na M.Nešpora u pána hovorcu urobil skutočne výborne - nie sme si všetci rovní !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania