Odložený prípad - ul. pri Synagóge - havarijný stav

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 07. mája 2013

Aj po roku prístupová cesta k židovskej synagóge a to ul.Okružná je stále v havarijnom stave, čo mestu určite nerobí dobré meno, keďže synagógu navštevujú ľudia z celého sveta...Prosím o nápravu.

10. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
21. máj 2013

Odpoveď samosprávy

MsÚ Prešov odd. investičnej výstavby na základe zistenia skutkového stavu na ul. Okružná v úseku pri synagóge dáva nasledovné stanovisko :

Obdobný podnet zo stránky odkaz pre starostu riešila sekcia strategického rozvoja, odd. investičnej výstavby na MsÚ v Prešove aj v roku 2012. V súvislosti s riešením tohto problému musíme opätovne zopakovať, že schválenie finančných prostriedkov na kompletnú rekonštrukciu tejto časti ul. Okružná je v právomoci Mestského zastupiteľstva. V prípade, že stavba bude zaradená medzi priority či už celomestského významu alebo priority VMČ č. 4, a budú na ňu vyčlenené finančné prostriedky z mestského rozpočtu odsúhlasené mestským zastupiteľstvom, odd. investičnej výstavby pristúpi ku realizácii tohto investičného zámeru.
Do doby schválenia finančných prostriedkov na spracovanie PD nezrekonštruovanej časti ul. Okružná a následne na realizáciu jej rekonštrukcie, mesto môže zabezpečovať len súvislú opravu, resp. bežnú údržbu ulice.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a tiež za Vašu snahu o zlepšenie prostredia v našom meste.
21. máj 2013

peto

Dá sa to aj bez zdĺhavej byrokracie ! Stačí mať v bytovom dome poslanca MsZ a ministerského hovorcu a chodník aj s obrubníkmi sa rekonštruuje ! Prešov - ul.M.Nešpora č. ... až č. ...
16. november 2013

Ján Haluška

Stav sa zhoršuje.
16. november 2013

Ján Haluška

Hlboké jamy.
10. marec 2014

Ján Haluška

Najväčšie diery sú zaplátané.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania