Pokosena trava

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Jaroslav Vilcko 18. mája 2017

Dobrý deň obrancov mieru 46 s predu sa už raz kosilo kde chodia auta ale dvor netreba akože hej ja na vlastné náklady a vlastnú potrebu kosačky som kosil už 3 dvor viď foto aby som mal kde vivencit psíka malého yorkshira a nehovorím o deti ktoré sa brodia v tráve aby išli na kolotoč atď a nehovorím ani na dôchodcov ktory si chcú ísť von sadnúť na lavicky a nemôžu dvíhať nohy cez trávu

19. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
31. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Kosba verejnej zelene prebieha vždy naraz v troch mestských častiach a postupuje plynule do ďalších. Prioritne sa z bezpečnostných dôvodov kosí líniová zeleň v okolí frekventovaných cestných komunikácií a následne ostatná parková a vnútrobloková zeleň. Z kapacitných a finančných dôvodov nie je nateraz možné to riešiť inak. Sídlisko II bolo vždy kosené medzi prvými, preto, aby to bolo spravodlivé aj voči ostatným obyvateľom mesta, sa v tejto sezóne kosí medzi poslednými. Do konca mája bude Sídlisko II vykosené.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania