Odložený prípad - Chýbajúca dopravná značka

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 10. mája 2013

Navrhnuté opatrenia nie sú účinne - Na zastávke MHD "Poliklinika" smer centrum stále dochádza ku každodeným kolíziam (viď orázok). Na tejto zastávke často parkujú predovšetkým autá zo zásobovaním pre firmy sídliace v budovách za touto zastávkou. Keď potrebuje zastaviť bus MHD tak nie je to možné z dôvodu blokácie odstavnej plochy.Na zastávke MHD "Poliklinika" smer centrum dochádza ku každodeným kolíziam. Na tejto zastávke často parkujú predovšetkým autá zo zásobovaním pre firmy sídliace v budovách za touto zastávkou. Keď potrebuje zastaviť bus MHD tak nie je to možné z dôvodu blokácie odstavnej plochy.Bolo by tam nutné nainštalovať dopravnú značku "Zákaz zastavenia"

ŠTVRTOK - 9.5.2013 - 11.01 hod (1 záber) a 12.28 hod (2 záber)

22. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Odpovedáme Vám na Váš opakovaný podnet vo veci státia vozidiel v „zastávkovej nike“ zastávky MHD Polikliknika na Levočskej ulici v smere do centra mesta.

Levočská ulica je cestou I. triedy č. 1/18, ktorej majetkovým správcom je Slovenská správa ciest. Po konzultáciách s Krajským dopravným inšpektorátom policajného zboru Slovenskej republiky, oddelenie dopravy, energetiky a životného prostredia MsÚ v Prešove požiada Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie, ktorý je cestným správnym orgánom pre cesty I. triedy, o vydanie určenia dopravného značenia na realizáciu vodorovného dopravného značenia V12b „žltá súvislá čiara“ pozdĺž obrubníka celej „zastávkovej niky“ vrátane nábehových klinov. Táto dopravná značka vyznačuje úsek, kde je z jej obidvoch strán zakázané zastavenie a státie. Jej vyznačenie na vozovke sa bude realizovať pri obnove vodorovného dopravného značenia správcom predmetnej cesty I. triedy.

Vážime si pozornosť, ktorú ako občan venujete svojmu okoliu, ako aj snahu o zlepšenie kvality života v našom meste.
08. jún 2013

peto

STÁLE NIČ NOVÉ POD SLNKOM !!!
11. jún 2013

peto

UTOROK - 11.06.2013 - 9.04 hod - (ne)opatrenia sú zatiaľ neúčinne !!!
10. júl 2013

peto

Sľub z 22.5.2013 mesto stále nesplnilo a občan naďalej nenastupuje a vystupuje priamo na chodník - STREDA -10.07.2013 - 11.01 hod

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania