Ostrihanie krikov

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
mirka 04. júla 2017

Neostrihane kríky vnútroblok Sabinovska ulica pri detskom ihrisku

05. júl 2017

Martin

To isté na Svabskej ulici a na Solivare.
05. júl 2017

Marek Seliga

Ja mám tiež podnet na ostrihanie kríkov a odpoveď bola až v roku 2018...
06. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
11. júl 2017

Mechanis Mecho

kde kriky su dost od chodnika takze to nieje az take akutne ale v niektorych miestach mozu zavadzat vo vyhldate. Myslim, ze je idealne pocasie http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/presov na ich upravu...... aby tu neboli vyhovorky ze ked pocasie dovoli.....
11. júl 2017

mirka

Mechanis Mecho: ano u nas to nie je az tak akutne, kedze ide o detske ihrisko. Ale kedze sme blizko tehelne, tak nam tu bezne chodia spoluobcania vyberat odpadky, ktore cestou hadzu na zem a tie odfukuje pod kriky. A kedze VPP prislusnici su prave tito obcania tak oni sa len prechadzaju po chodniku a na travu nepojdu a nie to este ku krikom. Ked som raz jednu upozornila, tak sa ma opytala ci to je vidiet a druha len zasunula papierik nohou dalej pod kriky.
21. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Voľno rastúce kríky vo verejnej zeleni na ulici Solivarská boli v roku 2017 odborne orezané zmladzovacím rezom. Z tohto dôvodu Vašu požiadavku vyhodnocujeme za neopodstatnenú a nedôjde k odbornému orezu kríkov.
Zmladzovací rez voľno rastúcich kríkov na ulici Sabinovská bol zadaný dodávateľskej spoločnosti a bude realizovaní v predjarnom období roku 2018.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.


Mestský úrad v Prešove
23. november 2017

mirka

orezane

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania