Nebezpečne prepadnuty chodnik Tehelná ulica

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Jaroslav Dzuris 13. júla 2017

Na ulici Tehelnej č11 sa v blizkosti kanalu nebezppecne prepadol chodnik.Tento problem uz boli preskumat aj technici z VVS,no oni tvrdia,ze porucha nieje na ich strane a mame sa tak obratit na mesto Presov. Poprosim Vas teda o promtne riesenie,aby nedoslo k nejakej vaznejsej nehode! Problem bol nahlaseny aj poslancovi miestnej casti panovi Stefanovi Hermanovskemu,no ten sa tvari,ze sa ho to vobec netyka....Dakujem za urgentne vybavenie.

14. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
24. júl 2017

Jaroslav Dzuris

13.jula bol tento podnet nahlaseny,no dnes mame 24.jula a chodnik sa prepadava stale viac a viac. Riesenie nasho mesta bolo umiestnenie smiesnej znacky na miesto,no vyzera to tak,ze do tej diery sa ta znacka onedlho prepadne tiez. Inac,ten pan z mesta,ktory to bol obhliadnut bol pekne atogantny a posobil tak,ze ako sme si vobec dovolili ich "excelenciu" niecim takym otravovat.... to len aby si slusny obcania nasho mesta,ktory platia dane uvedomili,co za ludi v zastupitelstve mame... Fakt smutne. Asi privolam aj televiziu, mozno sa veci pohnu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania