Rozbité betónové pásy pre kočiare,vozíky

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
mirka 29. mája 2013

Dobrý deň, dalo by sa niečo spraviť s týmto? Je to jediný priamy prístup k rehabilitačnému centru od zastávok, ktorým sa ešte po zime dalo prejsť aspoň prvých 7 schodov, a dnes sa len ručne posúva jeden pohyblivy schodik aby sa lepsie dalo vyjst. Z vrcchu je to problem. Prejsť sa potom neda, a pri obchádzaní rozbitych casti to zavadzia. Ďakujem

30. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
10. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu vo veci rozbitých betónových pásov pre kočiare na Wolkerovej ulici zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/ 4335 Vám zasielame nasledujúcu odpoveď.

Požiadavku na realizáciu údržby poškodených prahov pre kočiare postúpime na odsúhlasenie Výboru v mestskej časti č. 3 (ďalej len VMČ č. 3), ktorý rozhoduje o použití finančných prostriedkov na bežnú údržbu miestnych komunikácií na území VMČ č. 3. Až po odsúhlasení požiadavky VMČ č. 3 a schválení finančných prostriedkov Mestským zastupiteľstvom v Prešove zabezpečíme údržbu betónových prahov.

Ďakujeme Vám za doručený podnet, ktorým ste poukázali na konkrétny nedostatok, a tým ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
17. marec 2014

mirka

Doteraz sa s tym nic nespravilo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania