Odbočovací pruh

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Michal 28. augusta 2017

Prečo z nájazdu na križovatku ulíc Ján PavolI a Pražská pri odbočení VPRAVO nesieti zelená šípka, keď je tento smer voľný na odbočenie kde sú dva pruhy od ul. Jana Pavla II.
A ešte niečo: Prečo sa pri výstavbe obchvatu neriešili križovatky ako KRUHOVÉ. PREČO??????? Všade na svete sú kruhače. Len Prešov nič.

30. august 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
13. október 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov - ako cestný správny orgán pre miestne a účelové komunikácie nie je cestným správnym orgánom na Pražskej ulici.
Križovatka ulíc Jána Pavla II. Pražská bola realizovaná v rámci stavby "I/68, Prešov, odb. Škultétyho – ZVL - II. etapa". Investorom stavby bola Slovenská správa ciest a zhotoviteľom stavby Doprastav, a.s., závod Prešov. Projektová dokumentácia stavby obsahuje riešenie križovatiek a napojenia jednotlivých vetiev v križovatke. Technické riešenie typu predmetnej križovatky vyplynulo zo zadania projektu ako aj dispozičného riešenia daného územia a dopravného zaťaženia jednotlivých vetiev križovatky.



Mestský úrad v Pršove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania