Nebezpečná zákruta

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Matúš 02. novembra 2017

Zákruta za Šalgovíkom v smere na Teriakovce pri záhradkárskej osade Sekčov II je častým miestom dopravných nehôd a škodových udalostí. Plot a brána záhradkárskej osady boli už veľa krát zničené kvôli vodičom, ktorí neprispôsobia rýchlosť a podcenia túto zákrutu. Problém už záhradkári oznámili polícii a kompetentní to vyriešili osadením dopravného značenia. Zdá sa, že to nestačí, pretože pri poslednej nehode vodič zničil plot, značenie a z miesta nehody ušiel. Žiadam kompetentných, aby sa situáciou začali zaoberať aj kvôli neďalekej zastávke MHD a výjazdu z osady.

02. november 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.





Mestský úrad v Prešove
03. november 2017

Odpoveď samosprávy

Uvedená nebezpečná zákruta je na ceste III. triedy, ktorej vlastníkom je Prešovský samosprávny kraj a správcom cesty SUC PSK, preto táto požiadavka nie je v kompetencii mesta Prešov.
07. november 2017

Jozef

Tak toto je tu choré !!! Úradník by to mal posunúť na PSK, ale prečo by si robil robotu ? Radšej sa občan staraj, tomu sa hovorí služba občanom ! Mám nejednu skúsenosť s MÚ, ktorých pracovníci neurobia ani trochu naviac......
07. november 2017

Ovčan Kane

Na PSK teraz riešia dôležitejšie existenčné otázky...
07. november 2017

Matúš

Podnet som už poslal na PSK aj s odkazom na túto stránku. Je zarážajúce, že pokiaľ ide o problémy a podnety daňových poplatníkov, tak si úradníci pohadzujú ľudí ako handrové bábiky. Nech sa páči "pán nový predseda PSK" môžeš začať. Problémov a starostí je v kraji nie na 5 rokov, ale na 5 generácii.
04. január 2018

Matúš

04.01.2018 mi prišla listom odpoveď z PSK.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania