Hlboká diera v ceste

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

Prepadnutá cesta a pravdepodobne aj poškodená kanalizácia po prejazde ťažkých nákladných áut.

27. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
04. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu vo veci hlbokej diery v ceste na Čerešňovej ulici zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/ 4690 Vám zasielame nasledujúcu odpoveď.

Požiadavku v teréne prešetril správca miestnych komunikácií s konštatovaním, že je opodstatnená. Ide o dieru, ktorá sa tvorí na miestnej komunikácii nad verejnou kanalizáciou a ktorá je v správe VVS a.s., závod Prešov. Správca miestnych komunikácií vyzval VVS a.s., závod Prešov na opravu diery a táto spoločnosť potvrdila, že opravu diery zabezpečí na svoje náklady.

Ďakujeme Vám za doručený podnet, ktorým ste poukázali na konkrétny nedostatok, a tým ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
07. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak sa situácia akokoľvek zmení alebo dôjde k odstráneniu problému . Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený", alebo v prípade nekonania samosprávy na "neriešený". Vopred ďakujeme
12. september 2013

:/

Problém nebol doteraz vyriešený.
12. október 2013

:/

Problém sa stále nevyriešil a cesta sa naďalej prepadáva, železo pri prejazde áut spôsobuje hluk a ide zima. Vie to už láskavo niekto opraviť? Funguje vôbec ten kanál pod prepadnutou cestou?
16. september 2015

:/

Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania