Neupravený priestor

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 28. júna 2013

Na zastávke MHD "CENTRUM" došlo k odstráneniu roky stojaceho stánku, ale priestor pod ním nebol upravený, pričom môže dôjsť aj k úrazu

28. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
01. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk k problematike „vyčistenia miesta po odstránení stánku“ v lokalite mestskej časti sídliska III , Vám ako oddelenie zodpovedné za čistotu v meste Prešov dávame nasledovné stanovisko : Po monitoringu v teréne pracovníkom Mestského úradu v Prešove bolo konštatované, že podnet je opodstatnený a neporiadok po odstránení novinového stánku bude vyčistený Menšími obecnými službami v meste Prešov v 27. kalendárnom týždni.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.
07. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Došlo skutočne k vyčisteniu tohto priestoru tak ako bolo prisľúbené? Vopred ďakujeme!
03. september 2017

Marek Seliga

Je tam aspoň tráva...vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania