Nebezpečný prechod

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
František 03. januára 2018

Nedostatočne riešený prechod pre chodcov na Vranovskej ulici z dôvodu veľkej štvorprudovej premávky, kde je dovolená rýchlosť áut 70 km/h.Nehovoriac o špliechaní vody na chodník keď prší a nestíha kanalizácia.Neustale nehody a kolízie by mohol vyriešiť semafor, podobný ako je pri obchode Mirad, aby ľudia mohli ľahšie prejsť na druhú stranu a tak bezpečne sa dostať na spoj na ktorý sa vybrali.Premávka je o to horšia, že denne prejde veľký počet kamiónov a to v každom čase a v každom smere. Keďže je táto cesta štvorprudová,evokuje to v niektorých vodičov pocit diaľnice alebo rýchlostnú cestu.Nehovorím o hluku a vibráciach.Najdôležitejšie je však samotná bezpečnosť a ochrana zdravia.
Kto prešiel aspoň raz cez tento PRECHOD, vie o čom som sa rozpísal :(
Prosím o prešetrenie prechodu. ĎAKUJEM

03. január 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
09. január 2018

Odpoveď samosprávy

Keďže Vranovská cesta je cestou I. triedy, príslušný cestný správny orgán pre túto cestu je Okresný úrad v Prešove, odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ktorý má kompetencie riešiť tento podnet

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania