Priorita a kvalita v upratovaní mesta.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Ján Haluška 08. januára 2018

1.1.2018 ostali po ohňostroji v meste odpadky. Tie nie sú na fotkách v úvode. Aj keď na fotkách nevidno detaily, odpadkov sú stovky. Krúžky z pyrotechniky, papiere ... a iné. Do jedného voňavého som som nechtiac stúpil :-)
2.1.2018 som videl ako skupina ľudí upratuje na Pavlovičovom námestí. Zbierali odpadky zo zelene. Vážim si ich prácu, ale nebola až taká dobrá.
6.1.2018 v južnom parčíku už odpadky čiastočne zmizli. Znovu si to vážim, ale podobne ako inde v meste to nebolo dobré. V tráve aj na cestičkách sú stovky papierových krúžkov. Pod kríkmi papiere, umelé hmoty... najhorší je zápach, keď namokne hovno.
Žiadam mesto, aby určilo prioritu, čo urobí najskôr a v akej kvalite. Tak, aby sa to neupratovalo na 2x. Aby to nebola formalita - šak sme upratovali. Podnet bude pokračovať...

08. január 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
21. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Na Vami prednesené nedostatky pri upratovaní v meste Prešov sme upozornili firmu zabezpečujúcu poskytovanie verejnoprospešných služieb čistenia mesta a zimnú údržbu, ako aj koordinátorov a pracovníkov Menších obecných služieb pracujúcich na mestskom úrade v Prešove.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.