Rekonštrukcia ul.gen.Svobodu

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 03. júla 2013

Podľa vyjadrenie primátora mesta Prešov pre jednú z TV je cena za rekonštrukciu ul.gen.Svobodu preto vyššia lebo,že sa bude robiť úplne iným spôsobom ako ľubotická časť K2. Dokonca,že budú zrekonštruované aj nástupištia na zastávkach MHD a aj vymenené obrubníky.Žiaľ prvé zrekonštruované zastávky to nenasvedčujú a ani spôsob výmeny asfaltu... Prečo?

04. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
13. august 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/4777 k rekonštrukcii ul. Arm. gen. Svobodu, Vám dávame nasledovné stanovisko.
Ide o opravu miestnej komunikácie a nie o rekonštrukciu. Uznesením č. 389/2013 z XXXVII. mimoriadneho zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Prešove zo dňa 3.6.2013 bola schválená oprava miestnej komunikácie na Ulici Arm. gen. Svobodu v Prešove. V rámci opravy miestnej komunikácie sa realizovalo frézovanie pôvodného živičného krytu, uloženie nového živičného krytu v úseku od križovatky ulíc Solivarská – Arm. gen. Svobodu po križovatku Rusínska – Arm. gen. Svobodu obojstranne. Predmetom riešenia opravy boli aj zastávkové niky MHD Lesnícka obojstranne, Pavla Horova pravá strana v smere Sibírska, pri NS Kaufland a pri NS Opal. Práce realizoval Doprastav a.s., v mesiaci jún a júl 2013.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania