Odsunuté betonové kvetínače

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Robo Clementis 09. júla 2013

Betónové kvetínače - kocky majú zabrániť prechodu na cestu druhej strany (druhé jazdné pruhy). Problém je v tom, že si veľa áut z tamadiaľ skracuje cestu. Cez víkend som videl z tamadiaľ prejsť suzuki swift a mercedes slk. V prípade takého prejazdu nebezpečenstvo dopravnej nehody. Okamžite sa treba tomu venovať.

10. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
20. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručenia Vášho podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/4857 k problematike „Odsunuté betónové kvetináče“ v lokalite Levočskej ulice Vám dávame nasledovné stanovisko:

Presun kvetináčov na zabránenie prechodu medzi protismernými jazdnými pruhmi sme zadali dodávateľskej firme s termínom realizácie do 26.7.2013.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.
17. august 2013

Robo

Vyriešene. ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania