Presmerovanie trolejbusov medzi OBI a NAY

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 21. februára 2018

Pri rekonštrukcií križovatky u.Solivarská/Východná veríme, že sa nezabudlo na presmerovanie trolejbusov MHD z ul.Solivarskej na železničnú stanicu a to aby nerobili "čestné kolo" okolo OBI,ale aby prechádzali po ceste medzi NAY a OBI,tak ako prechádzajú autobusy MHD. Pri tej veľkej rekonštrukcií je to už nezanedbateľná suma a keď najmä trolejové vedenie sa určite dá preložiť z terajšej trasy.MHD by získala zbytočne stracany čas.

21. február 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
21. február 2018

Marek Seliga

To pochybujem,že to pôjde takto...To vedenie sa nemá kde uchytiť...žiadne lampy tam nie sú...
22. február 2018

Aďo

stĺpy nie je problém doplniť je ich treba cca 6 a predstavme si komplet kruháč ovešaný trolejovým vedením, je to technický veľmi náročne zrealizovať a každú chvíľu budú padať "palice" a trolejbusy sa budú posúvať krokom, takže presmerovanie je jednoduchší variant
24. február 2018

Vlado

Je to nezmyselný návrh. V prvom rade by musela byť vybudovaná ďalšia svetelná križovatka v odbočení na Vami navrhované prepojenie medzi NAY a ÖBI, čo by určite dopravu v smere na Košice výrazne spomalilo .
24. február 2018

Vlado

Ešte dodám,že napr. v Čechách je v mnohých mestách trolejové vedenie v okružných križovatkách bežné.Isteže,jedna stopa v smere od Východnej do Košickej je ako tak reálna aj bez svetelnej signalizácie.,má to však zmysel ? Asi nemá.
25. február 2018

Anonymný užívateľ

V súčastnosti prechádzajú autobusy a nemajú semafór a návrh znie presmerovanie len zo Solivarskej na Košickú smer želez. stanica medzi OBI a NAY, ale zo žel.stanice na Sekčov pôjde po terajšej trase - treba pozorne čítať
26. február 2018

Vlado

Presmerovanie považujem za finančne pomerne náročné a zbytočné.Čítal som pozorne,len som napísal svoj názor.Ten dopravný prepoj by som dokonca úplne zrušil,aby sa "skľudnil" pohyb chodcov medzi NAY ,ÖBI a dopravnými stanicami.
21. máj 2018

Marek Seliga

Už ich presmerovali...
22. máj 2018

Vlado

Výborne ...
23. jún 2018

Anonymný užívateľ

Zle čítate návrh,alebo sa tu manipuluje.Návrh znie zo Solivarskej ul.presmerovať trolejbusy, tak ako chodia autobusy medzi NAY a OBI (opačne nie !) a pri celkových nákladoch na výstavbu kruháča je osadenie cca 6 stĺpov už zanedbateľná suma, ale výraznene to pomôže doprave !!!
24. jún 2018

Vlado

Výborne,má to logiku,ak sú peniaze.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania