Doprava & zastávka MHD Čierny most

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 23. februára 2018

Na zlepšenie dopravy je konečné nutné nájsť odvahu a pokusy už tu boli a to zrušiť zastávku MHD "Čierny most" smer železničná stanica. Najbližšia zastávka "Veľká pošta" je predsa cca 120 m vzdialená.Veď manévre,ktoré musia tu absolvovať vodiči pomedzi "busy" MHD a následne "busy" zaraďovať sa do niektorého z 3 pruhov dopravu spomaľujú a sú aj nervy drásajúce i životu nebezpečné ! Tak husto zastávky MHD nemá žiadne mesto na svete !

26. február 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
07. marec 2018

Jozef

navyše tu ešte prebehujú chodci pomedzi autá a autobusy, jednoznačne treba túto zastávku zrušiť....
04. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Pre zlepšenie cestnej premávky na križovatke ulíc Masarykova – Škultétyho – Kuzmányho je plánovaná v rámci investičnej výstavby mesta prekládka zastávky MHD „Čierny most“. V jej tesnej blízkosti bude taktiež zrealizovaný nový priechod pre chodcov. Vzhľadom na využiteľnosť tejto zastávky a ako zastávky „Veľká pošta“ mesto Prešov neplánuje zrušenie žiadnej z uvedených zastávok nakoľko ich vzájomná vzdialenosť je z hľadiska dostupnosti MHD v primeranej vzdialenosti (cca 300 m).

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania