Odstránený retardér a prechod pre chodcov kôli novému asfaltu

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Daniel Gondek 28. marca 2018

V auguste min. roku firma Eurovia robila nový asfalt, v zmluve su zaviazanií osadit naspať retardér a nastriekať prechod pre chodcov. Prešlo už 7 mesiacov, kontaktoval som Euroviu,mesto a p. Ing.Miroslava Vrbenského telefonicky aj mailami, ktorý to mal na starosti, Sľuby:September,potom Oktober, potom začiatkom novembra. Odpoved ktorú som dostal, firma má veľa práce a prídu ked bude čas. A to už aj mali zaplatené pokiaľ viem. Je koniec marca a nič. Je to prístup k dvom základným školám a škôlke. Odkedy tu nieje retardér a prechod, jazdia tu ako blázni a to nehovorím o parkovaní a blokovaní chodníka. Pán Vrbenský mi už ani nereaguje na maily. Prosím pomôžte nám to vyriešiť. Bolo za to zaplatené tak nech to je ako má byť. Ostala len dopravná značka.

28. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský rad v Prešove
18. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

O predmetnom nedostatku na miestnej komunikácií ul. Prostejovská je mesto oboznámené. Doplnenie predmetného dopravného zariadenia a zriadenie prechodu pre chodcov sme zadali zhotoviteľovi bežnej a súvislej údržby miestnych komunikácií na realizáciu.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta.


Mestský úrad v Prešove
30. apríl 2018

Daniel Gondek

Dobry den, tak retarder bol osadeny naspat, ale prechod nebol zatial namalovany, dostal som mail od p. Leska ze sa to bude riesit v 16tom tyzdni, no bol osadeny retarder a padla. Prechod nikde a auta zaparkovane vsade, je 18ty tyzden tak hadam to nebude opat o pol roka. Viete nam pomoct aj s tymto. ?
01. máj 2018

Prešov Odkazprestarostu.sk

Pockajme este, a ked prechod nebude namalovany, tak to preposleme na radnicu
03. máj 2018

Daniel Gondek

Prídem dnes domov z práce a čo nevidím, už aj prechod bol dnes namaľovaný. Týmto je tento podnet vyriešený. Ďakujem Vám za pomoc, bez Vás by to asi nebolo nikdy.
03. máj 2018

Daniel Gondek

Vyriešené, Ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania