Necinnost mestskej policie

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Michal 04. apríla 2018

Chcem poukazat na novodobe parkovanie v celom PO takymto stylom.Tato arogancia zavadzia ako na chodniku, tak aj na ceste.Ak by nemali kde zaparkovat beriem ale taketo parkovanie pred rodinnym domom s dvorom je max. arogantne a proti vyhlaske(ani 1,5m na chodniku ,ani 3m volny jazdny pruh). Dalsou alternativou je zrusit zelen pred domom a polozit tzv. zatravnovacky na mestskom pozemku.V podstate cierna stavba a oberanie ostatnych o zelen.A MP ak nahodou ide okolo radsej otocia hlavy na druhu stranu...

05. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
19. apríl 2018

Janosik

Ocakvaj odpoved:
Mestská polícia v Prešove eviduje problém vo veci parkovania vozidiel na zeleni v okolí mestského cintorína ale aj v oblasti Táboriska. Z toho dôvodu je vykonávaná pravidelná kontrolná činnosť v danej oblasti okrem iného aj na dodržiavanie dopravnej disciplíny, medzi ktoré patrí aj parkovanie na zeleni. ....
To je ako hádzať hrach na stenu.
07. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia v Prešove vykonáva kontrolu parkovania áut v lokalite Táborisko pravidelne a denne policajti riešia dopravné priestupky spáchané buď neuposlúchnutím pokynu vyplývajúceho z dopravnej značky alebo zo všeobecnej úpravy cestnej premávky, ktorou sa zakazuje zastavenie alebo státie vozidiel.
Aj parkovanie pred vjazdom do dvora, alebo časťou vozidla na chodníku, na ktoré poukazuje občan, považujeme za priestupok v zmysle zák. NR SR č.8/2009 Z.z. o cestnej premávke. Policajti, vykonávajúci hliadkovú činnosť v centre mesta boli s obsahom podnetu vyrozumení a vyzvaní aj na riešenie parkovania pred vjazdom, resp. výjazdom z pozemkov.


Mestská polícia v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania