Prístup ku garážam/zničená zeleň - Pavlovičovo námestie

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Martin 04. apríla 2018

Bolo by potrebné zriadiť spevnený prístupu ku garážam nasledujúci úpravou poškodenej zelene. Súčasným spôsobom dochádza k ničeniu trávnatej plochy a k zhoršeniu kvality bývania.

05. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
12. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Návrh na vybudovanie spevneného prístupu s úpravou poškodenej zelene chodníka pri garážach na Pavlovičovom námestí sme zaradili do našej evidencie investičných požiadaviek. Táto evidencia bude podkladom pre vypracovanie „Návrhu plánu investičnej výstavby mesta Prešov na rok 2019 s výhľadom na roky 2020 a 2021“, ktorý bude predložený na rokovanie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov koncom roku 2018. V prípade, že Mestské zastupiteľstvo mesta Prešov schváli túto investičnú akciu, Oddelenie investičnej činnosti MsÚ v Prešove zabezpečí prípravu a realizáciu tejto stavby.
Ďakujeme Vám za Váš podnet.


Mestský úrad v Prešove
09. február 2020

Samuel

Poškodená zeleň, kvôli nespevnenej a neupravenej ceste na ul. Pavlovičovo nám.42-45 zo strany železnice, a poškodená zeleň, nevyhradené detské ihrisko, kvôli neexistujúcej príjazdovej komunikácii ku garážam z vnútrobloku uvedenej bytovky, autá chodia po detskom ihrisku.
22. apríl 2021

Martin

Stav pred garážami po daždi. Všetko steká a hromadí sa práve tu.
22. apríl 2021

Martin

Stav pred garážami po daždi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania