Oprava chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Radoslav Seman 25. apríla 2018

Prosím o opravu chodníka na Budovateľskej ulici po rozkovávkach telekomunikačného vedenia. Po oprave spoločnosť namiesto výmeny zničeného obrubníka dobetónovala chodník. Viď foto v prílohe.

25. apríl 2018

Radoslav Seman

Preliačiny na chodníku

Prosím o opravu preliačín zámkovej dlažby na chodníku, spôsobené bágrom po oprave vodovodného potrubia. Spoločnosť VVS Prešov opravovala poškodené potrubie. Pri oprave poškodila obrubníky od cesty a poprehíňala zámkovú dlažbu na ktorej stál bager a plámal dlaždice priľahlého prístupového chodníka. V súčasnosti prebieha oprava vozovky po oprave potrubia. Prosím o dohliadnutia aby bol aj chodník a dlaždice opravené do pôvodného stavu ako vyzeral pred rozkopávkou ...
26. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
23. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov, ako príslušný cestný správny orgán pre miestne a účelové komunikácie na základe Vášho podnetu vykonal miestnu obhliadku, počas ktorej bolo zistené, že v danom mieste bola realizovaná rozkopávka pre uloženie optického kábla a zároveň nahlásená porucha na vodovodnom potrubí. Vzhľadom na túto skutočnosť v súčasnosti na Odbore dopravy a životného prostredia MsÚ v Prešove prebieha šetrenie, ktorá spoločnosť zodpovedá za daný stav - nevhodné spätné úpravy. Po ukončení konania a zistení zodpovednej osoby budú upresnené podmienky na uvedenie komunikácie do pôvodného stavu s predpokladaným termínom do 30.6.2018.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania