Značka môže spadnúť.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ján Haluška 28. júla 2013

Pri juhovýchodnom rohu evanjelického kolégia je dopravná značka, ktorá sa pohybuje. Skrutky aj plastové zápustky sa vyťahujú. Dá sa predpokladať, že značka spadne, keď sa do nej zatlačí. Je nešťastne ukotvená pomocou plastových zápustiek (hmoždiniek). Je potrebné niekomu vysvetliť ako sa podobné veci ukotvujú?

29. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
07. august 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/5114 k problematike uvoľneného kotvenia zvislej dopravnej značky na ulici Hlavná uvádzame nasledovné:
V zmysle mandátnej zmluvy o správcovstve miestnych komunikácií (ďalej len MK) za bezpečnosť cestnej premávky na MK je zodpovedný správca MK, ktorý má monitorovať stavebný a dopravno-technický stav MK s uvedením rozsahu ich poškodenia, uviesť rozsah a popis úkonov na odstránenie poškodenia a termín realizácie.
Požiadavku na zjednanie nápravy poškodenej dopravnej značky sme obratom zaslali na realizáciu.

Ďakujeme podnet, ospravedlňujeme sa za situáciu, ktorá na uvedenom mieste pretrváva a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov.
15. august 2013

Ján

Skrutky sú už v podklade...
17. august 2013

Ján

To čo som napísal bolo iba konštatovanie že skrutky sú už v podklade...
17. august 2013

Odkazprestarostu.sk

Vážený pán Ján, svojim podnetom ste apelovali nato, že sa skrutky vyťahujú a teda značka môže spadnúť...logicky mi z toho vyplynulo, že podnet je už vyriešený. Prosím Vás teda o dovysvetlenie v akom stave je momentálne tento podnet. Ďakujem
17. august 2013

Ján

Dovysvetlenie je také, že keď vidím tie isté skrutky v zaskrutkovanom stave, tak predpokladám, že s podkladom budú spojené podobne ako pred tým. Samozrejme, že nevidím zápustky. Môžu byť tam aj iné - lepšie.
Takú vysokú značku je vhodné kotviť hlbšie do podkladu. Preto až po čase sa ukáže, či je to dobre vyriešené.
Podnet je v štádiu pozorovania.
17. august 2013

Odkazprestarostu.sk

Tak pochopili sme to správne...podnet je nateraz vyriešený, ak sa situácia zmení, prosím informujte nás a podnet v takomto prípade zmeníme na neriešený
29. december 2013

Ján Haluška

Podnet prosím zmente na nevyriešený. Značka je v podobnom stave ako v lete.
29. december 2013

Ján Haluška

Situácia sa zmenila. Čas ukázal, že to nevydržalo ani pol roka. Podnet prosím zmente na nevyriešený. Značka je v podobnom stave ako v lete.
06. apríl 2014

Ján Haluška

Značka je posunutá o pár centimetrov vpravo. Do nových dier v podklade. Teraz to je na mieste pevné. Podnet je teraz vyriešený. Čas ukáže dokedy.
06. apríl 2014

Ján Haluška

Podnet je teraz vyriešený. Podľa aktualizácie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania