Rozpadávajúce sa schody 2

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Martin 02. augusta 2013

Zničené schody ohrozujúce zdravie občanov mesta.
Samospráva už pred rokom sľúbila nápravu - viď podnet: https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/1666/rozpadavajuce-sa-schody, no do dnešného dňa sa nič neudialo, preto opätovne žiadame vyriešenie podnetu.

05. august 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
12. august 2013

Odpoveď samosprávy


Na základe podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/5154 k problematike rozpadávajúcich sa schodov na ulici Sekčovská a po vykonaní miestneho šetrenia uvádzame nasledovné:
V zmysle mandátnej zmluvy o správcovstve miestnych komunikácií (ďalej len MK) za bezpečnosť cestnej premávky na MK je zodpovedný správca MK, ktorý má monitorovať stavebný a dopravno-technický stav MK s uvedením rozsahu ich poškodenia, uviesť rozsah a popis úkonov na odstránenie poškodenia a termín realizácie.
Predmetné schodisko bolo v závere roka 2012 upravované v rozsahu stanovenom správcom MK. Miestnym šetrením bolo zistené uvoľnenie časti podstupnice schodiskového stupňa. Na predmetný nedostatok bezodkladne uplatníme reklamáciu v záručnej dobe predmetných prác údržby MK u zhotoviteľa.

Ďakujeme podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov.
15. august 2013

Bruno

Odpoveď samosprávy mi prišiel ako zlý vtip!!!
Pán Martin tu upozornil na zlý technický stav celých schodov, ktoré sú nebezpečné pre občanov mesta a nie na to, že je tam uvoľnená jedna časť podstupnice!!!!!!!!!!!
Tie schody treba dať do poriadku komplet celé.
17. august 2013

kika

Tieto schody sú už roky takto poškodené, ako keby nedokončené pri výstavbe, a preto je fakt na zvážení, aby sa dali do poriadku ešte do zimy. Denne cez nich chodí množstvo ľudí, nakoľko sa nachádzajú na zastávke. Takže sú maximálne využívané.
Vážne by sa mali čím skôr nájsť prostiedky nato, aby sa obnovili, veď sú rôzne sponzorské možnosti. Určite to obyvatelia tohto sidliska ocenia.
05. september 2013

Martin Murín

Oprava po prešovsky.
21. jún 2020

Martin

Po 8 rokoch sme sa dočkali.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania