Hrdzavé ploty na Metodovej a Svätoplukovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Infitter 09. mája 2018

V historickom centre mesta, konkrétne na Metodovej a Svätoplukovej ulici, sú dlhé roky umiestnené staré hrdzavé ploty, ktoré hyzdia kolorit historického centra, nakoľko sú umiestnené priamo medzi historickými domami. Uvedená skutočnosť nezanecháva dobrý dojem ako medzi domácimi, tak ani medzi návštevníkmi mesta.

09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
12. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia v Prešove vykonala na základe podnetu miestne šetrenie, kde bolo zistené, že predmetné oplotenia svojím súčasným stavom technicky neohrozujú obyvateľov mesta, sú vekom opotrebené a esteticky stav nie sme kompetentný ako mestská polícia na mieste posúdiť. Z toho dôvodu a aj vzhľadom k tomu, že sa jedná o mestskú pamiatkovú zónu bol stav zadokumentovaný a následne postúpený príslušným orgánom vo veci rozhodnúť a prijať opatrenia

Mestský úrad v Prešove
24. jún 2019

Infitter

Na Metodovej ulici je na mieste hrdzavého plota už našťastie vo výstavbe mestský dom. Na Svätoplukovej ulici však hrdzavý plechový plot ostal. Podnet je teda len čiastočne vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania