Na Levocskej ulici pred obch.domom Coop som dostal papucu.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
patrik 14. mája 2018

Dobry den som zo SNV.Dnes pre obch.dom Coop Jednota na Levocskej ulici som dostal papucu.Isiel som od sidliska od zubara-zdravotne stredisko co je za kauflandom.Ked som vosiel na parkovisko hned do prava a zacuval som na parkovaciom mieste na ceste nie je vyznacene pre zdr.postihnutych.zaparkoval som a siel som smer hlavna cesta ku kauflandu.Znacka je ale bola chrbtom ku mne nevidel som ju.Vsade pred tescom,kauflandom a obch.centrami je na ceste vyznacene pre zdr.postihnutych len tam nie je a presovcania mi povedali ze stale tam davate pokuty.Preco to mesto nevyznaci aj na ceste??!!!Narokom to robite vyberate pokuty?

14. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.




Mestský úrad v Prešove
14. máj 2018

patrik

23. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Z popisu priestupku, ktorého ste sa dopustili vyplýva, že ste odstavili vozidlo na parkovacích miestach vyhradených pre ťažko zdravotne postihnutých. Tieto parkovacie miesta sú riadne vyznačené zvislým dopravným značením, ktoré je nadradené vodorovnému dopravnému značeniu v zmysle zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke. Dohľad a kontrola dodržiavania pravidiel cestnej premávky je v kompetencii štátnej a mestskej polície. K veci ešte dodávame, že v prípade neoprávneného odstavenia vozidla na parkovacom mieste určenom pre ťažko zdravotne postihnutých, je možné takého vozidlo aj nechať odtiahnuť.

Mestský úrad v Prešove
23. máj 2018

patrik

Vy ste asi nepochopili.Ja viem co som porusil.Chcel som aby ste to vyznacili aj na to parkovacie miesto,lebo ak prichadzam zo zadu od zubara clovek tu znacku nevidi ma ju za chrbtom.Jednoducho to tam nakreslite.Ak vam je lepsie vyberat nadalej pokuty,tak chapem nezbacte tam nic.Zarobite viac ak nenaznacite.Ak chcete naznacit a minuli ste uz 20€ z mojej pokuty a nemate na farbu poslem vam 20€
24. máj 2018

skat

o nenamalovanych ciarach taktne mlcia, nie su namalovane skoro v celom meste...asi tiez "menia" dodavatela prac....hlavne, ze centrum mesta/hlavna je vymalovane, ved doprava je tam prehustena az do zapch
26. máj 2018

Matej

Lenže pozor mesto! Vyhradené parkovacie miesto je podľa zákona platné iba vtedy, ak má vyznačené aj vodorovné dopravné značenie V 10d. Jasne musí byť označené parkovacie miesto krížikom. Podľa obrázku z google maps to tak nie je, dokonca tam nie je vidno ani vodorovné značenie, iba nejaké zbytky starého. Taktiež by sme mohli rozprávať aj o tej zvislej dopravnej značke, ktorá by mala byť tvorená z IP 12 a E 15. Nehovorím že nespĺňa parametre zvislej dopravnej značky označujúcej vyhradené parkovacie miesto pre invalidov ale minimálne chýba smer platnosti značky keďže sa nachádza na kraji parkovacieho miesta. Takže ak môžete niekto, vložte sem aktuálnu fotografiu parkovacích miest. Ako to tam reálne vyzerá. Ďakujem.
29. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania