Bojové plemená

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Mirka 12. júna 2018

Žiadam mesto o zamedzenie chovu bojových plemien v meste!!! Je to len otázka času, kedy sa stane nešťastie. Držitelia týchto bojových plemien nemajú na psovi vodítko, tobôž nie náhubok a voľne sa s nimi promenádujú v blízkostí detských ihrísk. Ohrozená je naša bezpečnosť a hlavne bezpečnosť našich deti!!!!!!!

13. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
21. jún 2018

skat

pridavam sa, chodim s kociarom velmi casto z centra na sidl.3 a este som nevidel ziveho policajta/MP v tychto koncinach, kde sa zdrziavaju bezne ludia,tj aspon v okli cyklistaku,teplarne, kde je vseobecne zname, ze su psickari....tolko psov, co sme videli bez voditka, nahubku sa neda spocitat...ale pre poriadok: videli sme bojove plemena aj s voditkom, ale IBA s voditkom, nikdy s kosikom....stale modernejsie su BOJOVE plemena...ale doteraz sa nic nestalo, tak co.....pockame
12. január 2019

Jakub

Žiadať síce môžete, no neuspejete. Takúto právomoc by mali jedine posklanci v NRSR.

Nehovoriac o tom, že žiadny pes nemusí mať náhubok, okrem takého, ktorý niekoho už niekedy napadol.

Rovnako žiadny pes nemusí byť na vodítku okrem miest, kde je tabula, ktorá to zakazuje,

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania