Chýbajúci strom na Fučíkovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Ján Haluška 09. júla 2018

Chýbajúci strom na Fučíkovej ulici - už dlhšiu dobu.

09. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
03. august 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov obstaralo v roku 2019 dosadbu vypadnutých drevín na ulici Fučíkovej a ďalších uliciach v zmysle jestvujúcich schválaných projektových dokumentácií. Výsadba drevín bude zrealizovaná v najbližšom období po podpísaní a nadobudnutí účinnosti zmluvy s víťazom verejného obstarávania.

Mestský úrad v Prešove
16. august 2018

Ján Haluška

Fotka je z 1.4.2016. Ak sa bude sadiť nový strom, tak treba dať lepšie palanky. Oproti je parkovisko a riziko zničenia je vyššie. Malo by to byť pravidlo pri výbere chrániča stromu - treba predvídať riziko.
16. august 2018

Ján Haluška

Ja tiež robím chyby pri písaní, ... ale mesto odpovedalo s chybou:
Mesto Prešov obstaralo v roku 2019 dosadbu vypadnutých drevín na ulici Fučíkovej a ďalších uliciach v zmysle jestvujúcich schválaných projektových dokumentácií. Výsadba drevín bude zrealizovaná v najbližšom období po podpísaní a nadobudnutí účinnosti zmluvy s víťazom verejného obstarávania. Mestský úrad v Prešove.
...............................................................................
Teraz je rok 2018 a z odpovede sme sa nedozvedeli kedy boli naozaj dosadené dreviny. Rok 2019 ešte len bude, tak odpoveď nemá logiku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania