Vyschnuté stromy na Hodžovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Ján Haluška 09. júla 2018

Dva vyschnuté stromy na Hodžovej ulici. Treba ich nahradiť, lebo mesto nedokáže udržať vlahu a znižiť teplotu v lete. Potom sa občanov v dotazníku pýta na nápady. Prešov pripravuje inventár emisií...
https://www.presov.sk/oznamy/presov-pripravuje-inventar-emisii-.html
Na Hodžovej ulici už bola situácia, že voda pri búrke vyvierala z kanálu do pivnice. Pritom je to ulica na kopci. Ako dopadnú nižšie položené ulice?

09. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
03. september 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov obstará a zrealizuje v roku 2019 dosadbu vypadnutých drevín na Hodžovej ulici a ďalších uliciach v zmysle jestvujúcich schválaných projektových dokumentácií.
K poškodzovaniu drevín, žiaľ, dochádza aj vplyvom nesprávneho a nelegálneho parkovania a prejazdu automobilov v zelených pásoch, preto takéto konanie je potrebné obrátom nahlásiť na bezplatnom telefónnom čísle 159 Mestskej polícii v Prešove. Žiadame občanov o súčinnosť a spoluprácu pri ochrane drevín v meste Prešov.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.


Mestský úrad v Prešove
16. november 2018

Tereza

Autá parkujúce na zeleni a poškodzujúce zeleň nevadia? Kde je mestská polícia?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania