Tržnica n "trojke"

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 18. júla 2018

Vybudujme konečne tržnicu 21.storočia.Zábery ukazujú,že to vyzerá deprimujúco,keď nie je v prevádzke a hrôzostrašne počas nákupov,keď predávajúci porosťahujú igelity,či fólie a mnohí vrážajú do nich hlavami. Finančné to nie až,tak náročné a to prekryť celý priestor nenáročnou strechou na niekoľkých pilieroch.

18. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
01. október 2018

Odpoveď samosprávy

Z hľadiska dlhodobých zámerov rozvoja mesta a za účelom zlepšovania poskytovaných služieb pre predávajúcich aj nakupujúcich na trhovisku na Sídlisku III., je plocha medzi gréckokatolíckym kostolom a budovou Spojenej strednej školy služieb, kde sa nachádza existujúce trhové miesto so stánkovým predajom, územnou rezervou pre výstavbu krytej tržnice. Podľa ÚPN mesta Prešov je predmetná plocha určená ako plocha občianskej vybavenosti. V zmysle VZN mesta Prešov č. 5/2017, ktorým sa vyhlasuje záväzná časť ÚPN mesta Prešov, platí pre danú plochu regulatív RL C.3 Plochy neareálovej občianskej vybavenosti. Zámer výstavby krytej tržnice je v súlade s Územným plánom mesta Prešov. Mesto Prešov je však limitované schváleným rozpočtom a na výstavbu krytej tržnice na Sídlisku III. nemá v súčasnej dobe plánované finančné prostriedky.



Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania