Masarykova ul. bez označenia

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ján Haluška 08. septembra 2013

Chýbajú názvy ulice Masarykova. Navrhujem doplniť, nakoľko ide o jednu z najdôležitejších ulíc v Prešove.

09. september 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
11. september 2013

Odpoveď samosprávy

Na oddelenie služieb občanom MsÚ v Prešove bolo doručené oznámenie o pridelení podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk, evidované pod číslom 5532. Ide o podnet z domény odkaz pre starostu týkajúci sa chýbajúceho označenia ulice „Masarykova“ v meste Prešov. Osobne sme prešetrili uvedený podnet a dávame Vám nasledujúcu odpoveď.

Označovanie ulíc a iných verejných priestranstiev zabezpečuje obec na vlastné náklady. Ulice sa označujú názvami na orientačných tabuliach rovnakého typu. Uličnú tabuľu s názvom „Masarykova“ sme dňa 10.9.2013 objednali od dodávateľa. Zároveň sme oslovili listom vlastníka nehnuteľnosti. Po doručení tabule a so súhlasom vlastníka budovy túto osadíme na určenú nehnuteľnosť. Podnet žiadateľa považujeme za opodstatnený, chýbajúcu uličnú tabuľu na tejto ulici zabezpečíme a úsek bude označený podľa požiadavky. Dovolím si však upozorniť na skutočnosť, že pri obnovách domov sa často stáva že vlastníci nehnuteľností tabule s názvami ulíc zvesia dole, ale po uskutočnenej rekonštrukcii už tabuľu späť neosadia. Preto v prípade ak vlastník budovy s osadením tabule nesúhlasí, hľadáme alternatívne riešenie osadením informačných tabúľ na viditeľnom verejnom priestranstve.

Dovolím si poďakovať každému občanovi za zistené a poskytnuté informácie týkajúce sa označovania názvov ulíc a iných verejných priestranstiev v meste Prešov.
28. december 2013

Ján Haluška

Masarykova ulica už na tomto mieste má označenie. Podnet je už vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania