Hlavná ulica bez označenia

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ján Haluška 31. augusta 2013

Hlavná ulica nemá označenie v časti napojenia s ulicami Ku Kumštu a Kováčska.

03. september 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
06. september 2013

Odpoveď samosprávy

Na oddelenie služieb občanom MsÚ v Prešove bolo doručené oznámenie o pridelení podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk, evidované pod číslom 5544. Ide o podnet z domény odkaz pre starostu týkajúci sa chýbajúceho označenia Hlavnej ulice v meste Prešov, kde sa ďalej uvádza, že „Hlavná“ ulica nemá označenie v časti napojenia s ulicami „Ku Kumštu“ a „Kováčska“. Osobne sme prešetrili uvedený podnet a dávame Vám nasledujúcu odpoveď.

Označovanie ulíc a iných verejných priestranstiev zabezpečuje obec na vlastné náklady. Ulice sa označujú názvami na orientačných tabuliach rovnakého typu. Uličné tabule s názvom „Hlavná ulica“ sme dňa 3. 9 .2013 objednali od dodávateľa a po ich doručení so súhlasom vlastníkov budov tieto osadíme na vytypované nehnuteľnosti. Zároveň budú doplnené aj tabule s názvami vedľajších ulíc.

Ďakujeme za Váš podneť a teší nás Vaša snaha a záujem o riešenie problémov v našom meste.
15. september 2013

Ján Haluška

Hlavná ulica je už označená na tomto mieste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania