Ku Kumštu nemá označenie

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ján Haluška 04. septembra 2013

Ulica Ku Kumštu nemá dole označenie.

05. september 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
06. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zasielam odpoved na podnet 5545

Na oddelenie služieb občanom MsÚ v Prešove bolo doručené oznámenie o pridelení podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk, evidované pod číslom 5545. Ide o podnet z domény odkaz pre starostu týkajúci sa chýbajúceho označenia jednej strany ulice „Ku Kumštu“ v meste Prešov. Osobne sme prešetrili uvedený podnet a dávame Vám nasledujúcu odpoveď.

Označovanie ulíc a iných verejných priestranstiev zabezpečuje obec na vlastné náklady. Ulice sa označujú názvami na orientačných tabuliach rovnakého typu. Uličnú tabuľu s názvom „Ku Kumštu“ sme dňa 6.9.2013 objednali od dodávateľa a po jej doručení a taktiež so súhlasom vlastníka budovy túto osadíme na určenú nehnuteľnosť v spodnej časti ulice. Podnet žiadateľa považujeme za opodstatnený a chýbajúcu uličnú tabuľu na tejto ulici zabezpečíme a úsek bude označený podľa požiadavky.

Dovolím si poďakovať každému občanovi za zistené a poskytnuté informácie týkajúce sa označovania názvov ulíc a iných verejných priestranstiev v meste Prešov. Sme povďační za takúto informáciu, ktorú nám môžu občania oznámiť aj osobne priamo na Mestskom úrade v Prešove, Jarkova 26. Prípadne na e-mailových adresách:
[email protected]
[email protected]
16. november 2013

Ján Haluška

Ulica Ku Kumštu už má označenie aj na spodku. Podnet je vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania