Nepokosená tráva a neporiadok na ul. Jána Hollého.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Jozef 03. septembra 2013

Tohto roku ešte nebola pokosená tráva na ul. Jána Hollého, pri FNsP. Začína sa tam vytvárať smetisko. Plastové fľaše, starý chlieb, papiere, zbytky plastov z pútača FNsP. Stromy nie sú orezané a rastú okolo nich pahyle.

05. september 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
11. september 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk k problematike „Nepokosená tráva a neporiadok na ul. Jána Hollého, Vám po vykonaní miestneho šetrenia zasielame nasledovnú odpoveď.
Z dôvodu, že v minulosti predmetné plochy zelene na ul J. Hollého ulici neboli súčasťou verejnej zelene a neboli zahrnuté do pasportu verejnej zelene nebola na nich ani vykonávaná plánovaná údržba. Váš podnet považujeme za opodstatnený a pokosenie bylinného (trávnatého) porastu bude vykonané v termíne do konca mesiaca september. Nevyhnutné orezanie stromov a vyzbieranie odpadu bude zabezpečené prostredníctvom pracovníkov vykonávajúcich Menšie obecné služby do konca mesiaca september 2013.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

30. november 2013

Jozef Martiček

problém dávno vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania