Hlavná a Metodova ulica nemá označenie

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Ján Haluška 07. septembra 2013

Hlavná ulica nemá označenie v mieste napojenia na Florianovu a Metodovu ulicu, takisto Metodovej ulici chýba označenie.

09. september 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
11. september 2013

Odpoveď samosprávy

Na oddelenie služieb občanom MsÚ v Prešove bolo doručené oznámenie o pridelení podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk, evidované pod číslom 5669. Ide o podnet z domény odkaz pre starostu týkajúci sa chýbajúceho označenia ulice „Hlavná “ v mieste napojenia na Floriánovu a Metodovu ulicu v meste Prešov. Osobne sme prešetrili uvedený podnet a dávame Vám nasledujúcu odpoveď.

Označovanie ulíc a iných verejných priestranstiev zabezpečuje obec na vlastné náklady. Ulice sa označujú názvami na orientačných tabuliach rovnakého typu. Chýbajúce uličné tabule sme dňa 10.9.2013 objednali od dodávateľa. Zároveň sme oslovili listom vlastníkov nehnuteľností. Po doručení tabúľ a so súhlasom vlastníkov budov tieto osadíme. Podnet žiadateľa považujeme za opodstatnený, chýbajúce uličné tabule zabezpečíme a úsek bude označený podľa požiadavky. Dovolím si však upozorniť na skutočnosť, že pri obnovách domov sa často stáva že vlastníci nehnuteľností tabule s názvami ulíc zvesia dole, ale po uskutočnenej rekonštrukcii už tabuľu späť neosadia. Preto v prípade ak vlastník budovy s osadením tabule nesúhlasí, hľadáme alternatívne riešenie osadením informačných tabúľ na viditeľnom verejnom priestranstve.

Dovolím si poďakovať každému občanovi za zistené a poskytnuté informácie týkajúce sa označovania názvov ulíc a iných verejných priestranstiev v meste Prešov.
02. máj 2014

Ján Haluška

Do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet treba označiť ako neriešený.
05. september 2015

Ján Haluška

Metodova ulica má už konečne na tomto mieste označenie. Hlavná ulica zatiaľ nie je označená.
05. september 2015

Ján Haluška

Metodova ulica má už konečne na tomto mieste označenie.
Hlavná ulica zatiaľ nie je označená. Možno sa dočkáme.
Hlavná ulica nie je označená na viacerých miestach.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania