Ulica Suchomlynská nemá označenie

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ján Haluška 19. septembra 2013

Ulica Suchomlynská nemá označenie v mieste napojenia na Okružnú ulicu.

20. september 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
09. október 2013

Odpoveď samosprávy

Na oddelenie služieb občanom MsÚ v Prešove bolo doručené oznámenie o pridelení podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk, evidované pod číslom 5847. Ide o podnet z domény odkaz pre starostu týkajúci sa chýbajúceho označenia názvov ulíc v meste Prešov.

Označovanie ulíc a iných verejných priestranstiev zabezpečuje obec na vlastné náklady. Ulice sa označujú názvami na orientačných tabuliach rovnakého typu, na ktoré má mesto Prešov vo svojom rozpočte pre rok 2013 vyčlenené finančné prostriedky, schválené Mestským zastupiteľstvom v Prešove.

Finančné prostriedky na nákup vyššie uvedených tabúľ sa každý rok schvaľujú v rozsahu určenom Mestským zastupiteľstvom v Prešove. Keďže suma pre rok 2013 na tejto položke rozpočtu mesta bola vyčerpaná, budeme sa problémom označovania ulíc uličnými tabuľami môcť zaoberať až v roku 2014 po schválení nového rozpočtu mesta. Všetky požiadavky občanov evidujeme a postupne vybavíme po schválení finančných prostriedkov na tento účel vo výdavkovej časti rozpočtu pre rok 2014. Postup osadenia tabúľ bude totožný ako sme popísali v predchádzajúcich odpovediach na podnety týkajúce sa označenia názvov ulíc.

Vážime si Vašu pozornosť a snahu zlepšiť prostredie v našom Meste
10. marec 2014

Ján Haluška

Ulica Suchomlynská už má v tomto mieste označenie. Tu je podnet vyriešený. Ostáva ešte osadiť ďalšie tabule na tejto ulici.
10. marec 2014

Ján Haluška

Tu už je tabuľa s označením ulice.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania