Odbočovaci pruh k parkovisku ProCare

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Pavol Kubičko 18. októbra 2018

Pri poliklinike ProCare chyba odbočovaci pruh na parkovisko.Prečo sa pruh neurobil pri letnej rekostrukcii vozovky:Vozidla odbočujuce dolava na parkovisko ProCare brzdia dopravu.

18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
31. október 2018

Odpoveď samosprávy

V tejto časti ulice Arm. Gen. Svobodu sa nachádza cesta I. triedy č. I/20, ktorá je v majetkovej správe Slovenskej správy ciest. Pri letnej výmene asfaltového krytu vozovky sa robila len rekonštrukcia tejto cesty v existujúcom šírkovom usporiadaní. Pre vytvorenie odbočovacieho pruhu doľava k poliklinike Pro Care je potrebné upraviť stredový ostrovček, pričom na túto stavebnú činnosť sa musí spracovať projektová dokumentácia, na ktorú vydá špeciálny stavebný úrad stavebné povolenie a až následne sa môže realizovať. Mesto Prešov na najbližšom rokovaní dopravnej komisie požiada majetkového správcu SSC o zrealizovanie Vami navrhovaného odbočovacieho pruhu.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania