Rovnaké zvislé dopravné značky na ulici AgS

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Matej 29. októbra 2018

Na ulici AgS v smere od Lidlu ku ZOC Max sú pri novej svetelnej križovatke zbytočne 2 zvislé dopravné značky P 8 (na pravej strane).

29. október 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
17. november 2018

Matej

Z druhej strany je to rovnaký problém.
10. december 2018

Matej

Podnet je vyriešený, nadbytočné značky z oboch strán zmizli, ďakujeme mesto!
18. december 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov, ako príslušný cestný správny orgán pre miestne a účelové komunikácie v zmysle § 3 ods. 2 zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) v znení neskorších predpisov, zaujíma k Vášmu podnetu zverejnenému na stránke www.odkazprestarostu.sk/59393 v predmetnej veci nasledujúce stanovisko.
V rámci rekonštrukcie križovatky ulíc Jurkovičová, A. G. Svobodu a Pod Táborom bolo osadené dopravné v zmysle spracovaného projektu. Po osadení dopravného značenia, pracovnici stavby neodstránili staré dopravné značenie a preto došlo k duplicite dopravného značenia. Oslovili sme investora stavby, aby spomínané DZ odstránil. K dnešnému dňu je už staré dopravné značenie odstránené.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.



Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania