Vyhodené oblečenie

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Božena 30. októbra 2018

Takto vyzerá v centre mesta - Záhradná ulica. Opakovane upozorňujem na problém z odpadom, ktorí Rómovia vytiahnu z kontajnerov a urobia takúto prehliadku. Stalo sa, že potom, čo technické služby upratali priestor vyhradený pre kontajnery spoluobčania vytiahli tašku či vrece s odpadom a vysypali to vedľa kontajnera. Takisto tam vykonávajú biololgické potreby. Bolo by vhodné urobiť uzamykateľné ohrady.

31. október 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
03. december 2018

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom na situáciu so znečisťovaním okolia kontajnerov je riešením zabezpečenie uzamknutia uvedeného stojiska kontajnerov.
Konkrétne technické prevedenie spôsobu uzamykania stojiska určí Odbor hlavného architekta mesta.
K zrealizovaniu uvedeného je potrebné doručiť písomnú požiadavku obyvateľov na uzamykanie stojiska kontajnerov. Zároveň je potrebné predložiť písomné hlasovanie občanov využívajúcich uvedené stojisko a doručiť zoznam s podpismi nadpolovičnej väčšiny obyvateľov so súhlasným stanoviskom na jeho uzamknutie.
Na základe uvedeného, zaradíme požiadavku na uzamknutie stojiska do evidencie požiadaviek opráv a údržby. Termín realizácie úpravy stojiska bude určený podľa poradia prijatých požiadaviek na opravu a údržbu týchto zariadení.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania