Auta jazdiace na cervenu

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
HS 10. decembra 2018

Na priechode pre chodcov so semaforom na ulici Obrancov mieru prechadzaju auta aj na cervenu, ked uz chodci maju zelenu.

10. december 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
10. december 2018

Jana

Vodiči tento semafor vôbec nerešpektujú, hlavne keď odbočujú z ulice Československej armády na ulicu Obrancov mieru smerom doprava!
21. január 2019

Jana

tu na tomto prechode majú chodci vôbec smolu. Semafór má nastavený neviem aký interval....do nemoty stojíte a pomôcka, ktorá slúži na prepnutie signálu, je úplne na dve veci....takže na prechode stojíte a stojíte a stojíte a čakáte, kedy nááááhodou zasvieti zelená.....a aj to musíte byť v strehu, pretože veľa vodičov si ani nevšimne, že má červenú........denne tadiaľ chodím minimálne dvakrát.......otrasné!!!!!!!!!!!!!
14. marec 2019

Viera

Obrancov mieru-semafor-zle nastavený

Dobrý deň, chem upozorniť na nebezpečný prechod pre chodcov na semafore na Obrancov mieru, smer ku Centrálu. Za posledných pár dni som bola 3x ohrozená na tomto prechode, kde chodci mali zelenú a vodiči prešli na červenú BEZ BRZDENIA!!! To sa na tom semafore deje veľmi často!!! Riešte to, aby tam zase nezabili človeka!!! Ďakujem
14. marec 2019

Jana

Viera, evidentne sa tu iba vykecáme a to je všetko. Situácie, ktoré opisujete, potvrdzujem. Za posledný týždeň je to fakt otrasné!!!!!!!!!!!! Chodím tadiaľ denne a denne jednoducho červená pre veľa vodičov neexistuje. Tiež sa mi stalo, že dvakrát to bolo o milimetre, aby ma, napriek tomu, že som mala ako chodec zelenú, prešlo auto.......písala som riaditeľovi OR PZ....
15. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
09. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Okresné riaditeľstvo PZ – Okresný dopravný inšpektorát v Prešove.
10. apríl 2019

Jana

Vážená samospráva - ako sa postavia k nejakej žiadosti na OR PZ dvoch - troch občanov? Čo má väčšiu váhu - ak požiada o riešenie situácie samospráva alebo pár občanov? Je mi zle z tej vašej odpovede. Osobne som napísala na dopravný inšpektorát a neunúvali sa mi ani odpovedať. A nepísala som raz.......Sledujem pozorne činnosť primátora Trnavy a jeho kolegov na úrade. Dááávno by táto situácia bola vyriešená bez toho, aby niekto odkazoval občanovi, že si to má vybaviť sám. Starať sa o občanov je totiž aj o ich bezpečnosť......minimálne požiadať úradne políciu o riešenie. Ale to je práca kúsok naviac, že? Na to ste vy nezvyknutí. Som pobúrená!!! A veľmi! Pretože denne chodím cez ten prechod viackrát a dnes kamión skoro zoťal mamičku s kočíkom. Iba to, že som ju zastavila, tomu zabránilo. Moja skúsenosť totiž, že na zelenú pre chodcov sa chodec ešte musí presvedčiť, či všetci vodiči berú na vedomie pre nich červenú na semafóre, zachránila túto pani s dieťaťom. Je mi z vás fakt zle. Ale to, aby človek platil poplatky mestu, to si sledujete......Nehovorím o tom, že dokola urgujem technické služby, aby nám vynášali odpad z kontajnerov........čo tu vlastne funguje?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania