Jesenná-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Dlhodobo neriešený chodník je zanesený zeminou z trávnika nad chodníkom. Bude treba odstrániť hrubý nános hliny a vytvoriť aspoň malý rigol v trávniku aby sa zamedzilo zosuvu zeminy po daždi ap.

15. február 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
08. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Stav chodníka bol preverený zamestnancom oddelenia komunálnych služieb mesta Prešov. Dodávateľská spoločnosť Technické služby mesta Prešov a.s. bola vyzvaná
na odstránenie nánosu hliny a vyčistenie predmetného chodníka.
Dňa 5.3.2019 bola táto údržba vykonaná.
Ďakujeme za doručenie podnetu a pozornosť pri riešení problémov v meste Prešov.


Mestský úrad v Prešove
19. marec 2019

Marek Seliga

Podnet by som nedával vyriešený,nakoľko oni to vyčistili,ale nie sú odstránené hrubé nánosy blata z chodníka,a po 2.pri najbližšom daždi sa to znova zosype...
20. marec 2019

Prešov Odkazprestarostu.sk

poprosime o naslednu aktualizaciu , a podnet preposleme na mesto nech sa s tym znova zaobera
09. apríl 2019

Radoslav Liba

Minimálna asi 7m časť je vyriešená na 70%, tam kde na fotkách vidieť biele obrubníky. Ostatná časť vyše 20m je vyriešená možno na 30%, tam obrubníky nevidieť ani zďaleka. Ani nehovorím o rigole ap. Na časti chodníka je stále asi 10 cm vrstva hliny... Nžiadame rýchle vyriešenie ale úplné aby sa TSMP mohli venovať ďalším prácam a iným častiam PO. Takto odvedenou prácou to budeme riešiť 3 roky a pritom je to robota pre 3 ľudí na VPP na max. 1 dlhší deň... Ďakujem.
09. apríl 2019

Radoslav Liba

Minimálna asi 7m časť je vyriešená na 70%, tam kde na fotkách vidieť biele obrubníky. Ostatná časť vyše 20m je vyriešená možno na 30%, tam obrubníky nevidieť ani zďaleka. Ani nehovorím o rigole ap. Na časti chodníka je stále asi 10 cm vrstva hliny... Nežiadame rýchle vyriešenie ale úplné aby sa TSMP mohli venovať ďalším prácam a iným častiam PO. Takto odvedenou prácou to budeme riešiť 3 roky a pritom je to robota pre 3 ľudí na VPP na max. 1 dlhší deň... Ďakujem.
09. apríl 2019

Marek Seliga

O tom som presne hovoril...
21. august 2019

Radoslav Liba

Všetko bez zmeny aj teraz na konci augusta. Mesto na to nemá ľudí ani cez VPP?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania