Nedostatok parkovacich miest, poskodeny chodnik,vymole

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Chodnik medzi ulicami Marka Culena a Oktobrova medzi bytovymi domami je zniceny, problem tlacit kociar, je vyskladany z betonovych kociek (z cias socializmu) v urcitych miestach kde sa kopalo min. rok su kocky rozbite a pod urovnou terenu. Celkovo tu je problem s parkovanim.Vodorovne znacebie chyba. Pre nedostatok parkovacich miest :auta sa parkuju aj na zeleni a potom to tu vyzera ako v nejakej osade. Blato auta roznasaju po ceste po chodniku. Ak nie je chodnik zablokovany autami. Je tu dost priestoru na vybudovanie parkovacich miest ci uz sikme alebo pozdlzne statie. Zilo by sa nam tu lepsie a krajsie nevznikali by susedske spory a nederozumenia. Dakujem

12. november 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
03. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk k problematike parkovania na uliciach Sibírska, Ďumbierska, Vihorlatská, Magurská a pod. Vám dávame nasledovnú odpoveď:
Na základe predchádzajúcich doručených požiadaviek máme v našej evidencii zaradené viaceré požiadavky na vybudovanie parkovacích miest na sídlisku Sekčov.
V roku 2014 mesto počíta s vybudovaním niekoľko stoviek nových parkovacích miest najmä na sídliskách.
Zabezpečenie prípravy a realizácie uvedených stavieb je podmienené ich schválením v Mestskom zastupiteľstve v Prešove. V prípade, že na vybudovanie parkovacích miest budú vyčlenené finančné prostriedky, oddelenie investičnej výstavby MsÚ v Prešove zabezpečí projektovú a legislatívnu prípravu a následne aj realizáciu stavieb.
Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu snahu o zlepšenie prostredia v našom meste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania