Švábska-schody-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Nebezpečné strmé schody, ktoré boli opravené hádam len 5 rokov dozadu už neplnia dobre svoj účel... položená vymývaná dlažba je zničená a zrejme ani nebola dimenzovaná na verejné použitie na frekventovanom mieste... Otázka na mesto: aké efektívne je použitie verejných financií a kontrola ich použitia.

05. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
22. marec 2019

Valéria Závadská

Pridávam sa k tomuto podnetu z 5. marca 2019, Tie schody sú naozaj nebezpečné. Kedy bude nejaká informácia o ich serióznej oprave tak, aby sa zase o nejaké 3-4 roky neriešila ďalšia oprava?
V. Závadská
05. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Váš podnet bol prešetrený pracovníkom oddelenia komunálnych služieb MsÚ s konštatovaním, že je opodstatnený. Opravu predmetných schodov sme zaradili do zoznamu bežnej a súvislej údržby miestnych komunikácií na nasledujúce obdobie.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta.



Mestský úrad v Prešove
05. apríl 2019

Radoslav Liba

Ďakujem za zaradenie do programu údržby a zároveň prosím o poctivý návrh a prevedenie rekonštrukcie. Radšej priplatiť za profi návrh, aby sme nemuseli riešiť to isté za 5 rokov a neopodstatnene míňať peniaze navyše (!) keďže sa jedná o použitie verejných financií.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania