Padajúce stĺpy.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 29. novembra 2013

Na ul. Jána Hollého sa nebezpečne nakláňajú drevené telekomunikačné stĺpy. Môže tu dôjsť k nešťastiu, zraňeniu osôb a poškodeniu zaparkovaných áut.

05. december 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
11. december 2013

Jozef

Dnes došlo k výmene stĺpov za nové, takže podnet bol vybavený.
13. december 2013

Jozef

Stlpy boli vymenené za nové dňa 11.12.2013
02. január 2014

Vlado

Ako vidím,jedná sa o vzdušné vedenie (tipujem telekomunikačné). V dnešnej dobe je utópiou realizovať opravu stĺpov pre vzdušné vedenie formou ich výmeny.Bežne je to realizované uložením vedenia do "chraničky"v zemi.V mestách krajov západného slovenska už mnoho rokov bežne realizované v praxi.Ak už nič iné,tak prostredie sa stáva omnoho kultúrnejším bez tých "prádlových"šnúr.
25. marec 2014

Matúš

Spôsob budovania telekomunikačných sietí (vzdušné alebo zemné vedenie) predchádzajú inžinierske štúdia, manažment rizík a taktiež pamiatkarsky aspekt, kde naopak drevený stĺp (bežne súčasne používany podperný bod, v rôznych krajoch Slovenska napr. aj v Bratislave na Kolibe) skôr dotvára príjemný vzhľad historického mesta. Buďme teda radi, že môžeme už spokojne parkovať a bez obáv prechádzať po tejto miestnej komunikácii.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania