Parkovisko pri FNsP.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. decembra 2013

Pred dva a pol rokom začala FNsP fungovať v režime dvoch vrátnic. Od tejto doby dochádza k devastovaniu parkovacích miest na ul. Jána Hollého. Napriek niekoľkým upozorneniam mesto Prešov neurobilo s uvedeným parkoviskom vôbec nič. Na niekoľkých, v danom čase voľných miestach ste dali v vysypať kamene. A to bolo zo strany mesta všetko. Občania si tu aj naďalej ničia svoje autá aj topánky.

04. december 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
06. december 2013

Odpoveď samosprávy

Vami uvádzané plochy sú vo vlastníctve mesta Prešov, avšak nie sú evidované ako parkovacia zeleň, napriek tomu, že sa všeobecne akceptuje ich využívanie na priečne parkovanie motorových vozidiel návštevníkmi nemocnice. V súlade so záujmom mesta Prešov na vyriešení tejto záležitosti bola na oddelení investičnej výstavby zaevidovaná požiadavka vybudovania parkovacích miest na tomto pozemku na Ul. J. Hollého, avšak finančné prostriedky na projektovú prípravu a samotnú realizáciu výstavby parkovacích miest neboli doposiaľ Mestským zastupiteľstvom v Prešove schválené.
V každom prípade Vám ďakujeme za Váš podnet a záujem na zlepšovaní prostredia a života v našom meste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania