Arm. gen. Svobodu-cyklotrasa-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Marek Seliga 08. apríla 2019

Dobrý,ako nechápem zmysel tohto nedokončeného chodníka pre cyklistov pri Lidli na Sekčove...Pravdepodobne sa nikdy nedokončí,pretože sa nemá kde napojiť,mám návrh-čo tak ho zrušiť a vysadiť nejakú zeleň...Ďakujem

09. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
02. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Predmetný cyklistický chodník bol vybudovaný v čase výstavby Rusínskej ulice a na základe PD bol ukončený pri OD LIDL. Realizácia výstavby nákupného centra EPERIA bola v štádiu štúdie a okolité pozemky nevlastní mesto. V budúcnosti napojenie nových trás na tento cyklistický chodník môže znamenať ďalšie možnosti pre aktívny oddych v meste. V súčasnosti cyklisti, ktorí chcú pokračovať v jazde z Rusínskej ulice po sídlisku Sekčov, prejdú cez križovatku na druhú stranu komunikácie Arm. Gen. Svobodu, kde je vybudovaný cyklistický chodník. Váš návrh na zrušenie predmetnej časti cyklistického chodníka nemá opodstatnenie.



Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania