Obrancov mieru-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

1.) Bude mať mesto zľavu na kosenie? Tieto a mnohé iné plochy si pokosili zúfalí obyvatelia mesta na svoje náklady. Ako mesto zabezpečí, aby za tieto plochy neplatili daňoví poplatníci znovu? Firma si ich určite naúčtuje. 2. Prečo ani v 7. mesiaci na mnohých miestach nie je zrealizovaná ani len jedna kosba? Reči o daždi sú výhovorka, lebo všetky mestá naokolo sú dávno pokosené. Niekde už majú 3. kosbu. 3. Porušuje firma zabezpečujúca kosenie zmluvu a neplní objednávky alebo to mesto si také biedne kosenie objednalo? Teda kto ne na vine... firma alebo radnica? 4. Kedže ešte ani nie je skončená 1. kosba, tak je logická otázka, že či mesto bude za kosenie aj platiť menej alebo nás niekto okráda. Ak sa platí menej, na čo sa obyvatelia môžeme tešiť za ušetrené peniaze? Poprosím odpovede štrukturovane na jednotlivé otázky. Ďakujem.

03. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
07. júl 2019

Peter Macák

Nech sa zverejni, ktore plochy a za kolko sa kosili. Na niektorych je este trava meter vysoka...
20. august 2019

Odpoveď samosprávy

Kosba verejnej zelene prebieha podľa platného harmonogramu pre rok 2019. Kosenie VMČ2/Sídlisko 2 bude prebiehať 33. týždeň kalendárneho roka.l Druhá kosba verejnej zelene mesta Prešov bude ukončená 34. týždeň kalendárneho roka.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu.

Mestský úrad v Prešove
20. august 2019

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Prosím o odpovede na položené otázky 1 až 4. Ďakujem. Až potom bude podnet vybavený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania