Jána Hollého-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Floro 06. septembra 2019

Dobrý deň.Chýbajúce parkovacie miesta pri nemocnici by sa mohli vytvoriť posunutím brány amfiteátra na úroveň už existujúceho parkoviska vedľa za plotom tj. asi o 50 metrov.

09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
01. október 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov, ako príslušný cestný správny orgán pre miestne a účelové komunikácie v zmysle § 3 ods. 2 zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) v znení neskorších predpisov, zaujíma k Vášmu podnetu zverejnenému na stránke www.odkazprestarostu.sk/77686 v predmetnej veci nasledujúce stanovisko.
Mesto Prešov dalo spracovať projektovú dokumentáciu na rekonštrukciu parkoviska pred vchodom do nemocnice na Hollého ulici v Prešove, ktorá rieši prepojenie oboch spevnených plôch – panelového parkoviska a priestoru pred vchodom do areálu Amfiteátra. Stavba je zaradená do plánu investičnej výstavby a mala by sa realizovať v budúcom roku.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania