Masarykova-zábradlie-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ján Haluška 09. septembra 2019

Na fotkách sú stojany na bicykle. Dizajnová vec ale menej praktická. Kto chce byť konštruktér stojana na bicykle, tak okrem dizajnu, plus iných vecí, musí riešiť aj kotvenie a zabezpečenie proti krádeži. Vidíme bicykle pripevnené pružným lankom so zámkom. Iba o rám! Stačí vopred uvoľniť skrutky na zemi, a neskôr iba rukou otočiť matice. Dvihnúť stojan. Pretiahnuť lanko pri zemi a s bicyklom odísť preč. Iná verzia krádeže je na prvom obrázku - tu netreba náradie na matice. Stačí tlakom na stojan vyrvať zápustky z podkladu. Ostatok podľa návodu krádeže uvedenej vyššie. Smutné. Ale vieme konštruktérovi poradiť.

09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
20. november 2019

Odpoveď samosprávy

Vaša požiadavka bola realizovaná v mesiaci september 2019.
20. november 2019

Ján Haluška

Podstata podnetu nie je vyriešená.
15. november 2020

Ján Haluška

Znovu sa opakuje problém s kotvením a konštrukciou. Viacerí vieme poradiť ako to vyriešiť. Mesto by malo konečne načúvať čo píšeme a hovoríme. To sme počuli aj čítali pred voľbami - BUDEME NAČÚVAŤ. Škoda, že sa na to nereaguje, prípadne sa selektuje čo chcú a nechcú načúvať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania