Solivarská-semafor-zle nastavený

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Floro 16. septembra 2019

Dobrý deň.A znova zelená šípka pre odbočenie vpravo bez odbočovacieho pruhu.Keď nieste na motorke,alebo nestojíte prvý,tak ta zelená šípka pre odbočenie vpravo stráca význam.Len to môže vyvolávať zmätok.Radšej ju odstrániť.Ďakujem.

16. september 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
01. október 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov, ako príslušný cestný správny orgán pre miestne a účelové komunikácie v zmysle § 3 ods. 2 zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) v znení neskorších predpisov, zaujíma k Vášmu podnetu zverejnenému na stránke www.odkazprestarostu.sk/78347 v predmetnej veci nasledujúce stanovisko.
Križovatka ulíc Solivarská – Arm. gen. Svobodu – Švábska bude zrekonštruovaná v rámci realizácie projektu „ III/3440 Prešov- most cez Sekčov (ul. Solivarská)“, ktorej investorom je Prešovský samosprávny kraj. Je na ňu spracovaná projektová dokumentácia pre stavebné povolenie a čaká sa na majetkovoprávne usporiadanie pozemkov. Vzhľadom na nárast intenzity dopravy táto križovatka už kapacitne nevyhovuje a je potrebné ju prestavať s čím sa zmení aj cestná svetelná signalizácia na dynamicky riadenú.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania