Levočská-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Tomas 30. septembra 2019

Na okraji nového chodníka okolo ulice Levočska sú základové pätky stĺpov verejného osvetlenia nebezpečne vysoké a značne zasahujúce do šírky chodníka.

01. október 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
01. október 2019

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Totálna fušerina verejné stavby v Prešove. Toto určite nemôže byť podľa žiadnej normy takto možné novú vec naprojektovať.
08. október 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Riešenie je v kompetencii Slovenskej správy ciest.
09. január 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet preposielame zodpovednej inštitúcii. Veľmi sa ospravedlňujeme sa za oneskorené preposlanie, ktoré bolo zapríčinené technickou chybou.


Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
16. október 2021

Michal

Došlo z SSC nejaké vyjadrenie?

Domnievam sa, že tým, že v mieste betónových pätiek je na chodníku ponechaná voľná šírka chodníka 200 cm (vychádzam z fotografie v podnete), predpokladám, že to bude v súlade s normou (minim. šírka chodníka 150 cm, bezp. odstup 50 cm, odstup od pevnej prekážky 25 cm).

Sú však výška a ostré, neskosené hrany betónových pätiek v súlade so všetkými požadovanými normami a príslušnými technickými predpismi/technickými podmienkami? O ktoré normy a TP sa jedná? Prečo sa tieto betónové pätky nezapustili do zeme tak, aby ich horná horizonálna plocha neprevyšovala úroveň chodníka?

Môže OpS urgovať SSC so žiadosťou o stanovisko k podnetu aj so žiadosťou o doplnenie stanoviska o odpoveď na tri otázky uvedené o odstavec vyššie?

Ďakujem.
26. október 2021

Prešov Odkazprestarostu.sk

OPS nemoze urgovat SSC.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania